Automechanika Istanbul Otomotiv (OEM) Endüstrisi Fuarı 2016

Reklamlar

Türkiye'nin Lider Uluslararası Otomotiv Endüstrisi Fuarı

Fuar Avrupa, Orta Doğu ve Orta Asya bölgesinin kesiştiği bir yerde, otomotiv endüstrisinden orijinal ürün üreticisi (OEM) ve yedek parça profesyonellerini bir araya getiriyor.

Türkiye’nin Lider Uluslararası Otomotiv Endüstrisi Fuarı "Automechanika Istanbul" Nisan’da Kapılarını Açıyor Automechanika Istanbul 07-10 Nisan 2016'da gerçekleşecek!

Nisan 2015'de toplam 1,667 katılımcının dünyanın dört bir köşesinden gelen 46,382 ziyaretçi ile buluştuğu Automechanika Istanbul rekor sayılarla sonuçlandı. Türk ve Avrupa endüstrilerini bir araya getiren bu fuar, Türkiye için olduğu kadar çevre ülkeler için de önemli bir buluşma platformu haline geldi.

İnovasyon ve yeni iş bağlantıları dolu dolu geçecek 4 gün... Automechanika Istanbul Avrupa'nın 1 numaralı OEM ve satış sonrası etkinliğidir. Bölgedeki tüm otomotiv üretim ve onarım profesyonellerini bir araya getirirken aynı zamanda da KOBİ'lere pazara giriş imkanı sağlamaktadır.

Katılımcılar ve Ürünleri Hakkında Bilgiler:
'Automechanika Istanbul'da, Türkiye'den üreticilerin tüm ürün yelpazesini ve yeniliklerini görebileceğiniz gibi Türkiye ve bölgesel pazarlarda faaliyetlerini arttırmak isteyen uluslararası katılımcılara ait geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi ile de karşılaşacaksınız.

Automotive Industry Automechanika Istanbul Turkey’s Leading International Trade Fair

Sergilecek Ürün Grupları Nelerdir?
Parça & Sistemler: Güç Aktarımı, Şasi, Kaporta, Standart Parçalar, İç Donanım, Alternatif Sürüş Sistemleri, Orijinal Ekipman / Yeniden üretim / Hepsi Bir Arada Çözüm, Şarj Aksesuarları, Yeniden Üretilmiş Restorasyon parçaları, Sektör Kurumları ve Yayıncıları.

Elektronik Donanım & Sistemler: Motor Elektroniği, Araç Aydınlatması, Güç Sistemleri, Akıllı Trafik Sistemleri (ITS) / Araç Güvenliği, Konfora Yönelik Elektronik Donanımlar, Sektör Kurumları ve Yayıncıları

Aksesuar & Özelleştirme: Motorlu Araçlar İçin Teknik Aksesuarlar, Görsel parça ve aksesuarlar, Görüntü ve Ses Sistemleri, Özel Araçlar, Ekipman ve Yenilenmiş parçalar, Jant, Tekerlek, Lastikler, Lastik Basınç Ölçüm Sistemleri, Araç Römorkları, Motorlu Araçlar İçin Römork Aksesuarları ve Yedek Parçalar, Sektör Kurumları ve Yayıncıları

Onarım & Bakım: Garaj Ekipmanları, Kaporta Tamir Alet ve Ekipmanları, Boya ve Korozyon Önleyiciler, Araç Bakım Onarım Ekipmanları, Araç Çekme Ekipmanları, Kaza Müdahale Ekipmanları, Mobil Servisler, Geri Dönüştürme, Yağ ve Akışkanlar, Sektör Kurumları ve Yayıncıları

Yönetim & Dijital Çözümler: Garaj / Galeri / Benzin Istasyonu Dizayn ve İnşası, Finans, Franchise Konseptleri, Hasar Yönetimi ve Kontrolü, Temsilci Yönetim Sistemleri, Garaj Yönetimi, Mesleki Eğitim, İnternet Sağlayıcıları ve Araç Pazarları, Satış Promosyonu, Taşımacılık Konseptleri, Sektör Kurumları ve Yayıncıları.

Oto Yıkama, Bakım & Yenileme: Araç Yıkama, Araç Bakımı, Araç Yenileme, Şarj ve Benzin İstasyonu, Sektör Kurumları ve Yayıncıları.

Bu fuar ne zaman nerede hangi gün yapılacak?
Fuar Tarihi: 07-10 Nisan 2016 (her yıl)
Açılış saatleri: 10:00 - 18:00
Yer: TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece- İstanbul, Türkiye
Fuar alanı: 40,516 m² net (2015)
Katılımcı sayısı: 41 ülkeden 1,667 katılımcı (2015)
Ziyaretçi: 46,382 ticari ziyaretçi

Organizatörler: Messe Frankfurt Istanbul Uluslararası Fuarcılık Ltd.Şti. Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş.

Telefon. 0 212 334 69 00 Fax. 0 212 334 69 70
Adres: Büyükdere Cad. Şarlı İş Merkezi No: 103 B Blok Kat: 5-6 34394 Mecidiyeköy Şişli İstanbul Türkiye