Marka ve pazarlama dünyasında en son sektör trendleri bu etkinlikte!

Reklamlar


Brand Week Istanbul ne zaman nerede yapılacak?

Üç ana bölüme ayrılan Brand Week Istanbul’da konferansların yanı sıra sergiler, yarışmalar, gösterimler, workshoplar ve eğlenceli birçok faaliyet yer alacak.

Türkiye’nin en büyük marka ve pazarlama etkinliği burada Türkiye’nin en büyük marka ve pazarlama etkinliği olan Brand Week Istanbul’un ikincisi bu yıl 4 - 8 Kasım 2014 tarihleri arasında düzenlenecek.

"Brand Week Istanbul", Türkiye’nin en büyük marka ve pazarlama etkinliği olan Brand Week Istanbul’un ikincisi bu yıl 4-8 Kasım 2014 tarihleri arasında düzenlenecek.

Sir John Hegarty, David Aaker ve Martha Stewart gibi alanlarında dünyaca ünlü birçok konuşmacı, marka ve pazarlama dünyasındaki en son trendleri ve gelişmeleri "Brand Week Istanbul" katılımcılarıyla paylaşacaklar.

Yaratıcılık, pazarlama ve dijital olarak üç ana bölüme ayrılan Brand Week Istanbul’da konferansların yanı sıra sergiler, yarışmalar, gösterimler, workshoplar ve eğlenceli birçok faaliyet yer alacak.

Kapital Medya Hizmetleri

1993 yılında kurulan Kapital Medya, faaliyet alanını ifade etmek için ‘Business Publications’ sloganını kullanmakta ve MediaCat’in yanı sıra, pazarlama ve iletişime odaklanmış yarı akademik bir yayın olan Pi, açıkhava reklamcılığı konusunda uzmanlaşan Out of Home, “Dijital İş ve Kültür Dergisi” olarak tanımladığımız Digital Age dergilerini yayınlamaktadır.

Türkiye’nin en önemli kurumsal dergi yayıncılarından biri olan Kapital Medya, sektörel uzmanlık dergilerine ve kurumsal yayınlara odaklanmanın yanı sıra satış-pazarlama, reklamcılık, iletişim, is dünyası gibi çeşitli konularda referans kitaplar yayımlamakta, aynı zamanda atölye çalışmaları, konferanslar ve ödül törenleri düzenlemektedir.

Kapital Medya Hizmetleri İletişim Bilgileri

Telefon numarası: +90 212 282 26 40 Faks: +90 212 282 26 32

Adresi: Nispetiye Caddesi Akmerkez E. Blok Kat: 6 Etiler 34337 İstanbul / Türkiye