CeBIT Bilişim Eurasia & CeBIT Global Conferences 2016

Reklamlar

CeBIT Bilişim Eurasia ve Global Conferences 2016 Etkinliği

CeBIT Bilişim Eurasia Dijital dönüşüm başladı!  Bölgedeki Bilgi ve İletişim Teknolojileri sektörünün nabzı CeBIT Bilişim Eurasia 2016’da atacak..

Avrasya’nın Bir Numaralı Bilişim ve Teknoloji Platformu 2016 Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Telekomünikasyon, Yazılım, Uydu İletişimi, Yayıncılık, Kablo, TV ve Haberleşme Sektörü Fuarı ve Konferansı 13 - 15 Ekim 2016 İstanbul Fuar Merkezi • Türkiye

CeBIT Global Conferences dijital endüstriye 360°’lik bir bakış açısı sağlayarak, inovasyon ve geleceğin teknolojileri alanındaki yenilikleri ve eğilimleri keşfetmeniz için ideal bir fırsat sunuyor.

İş dünyası liderlerinin, geleceği şekillendirenlerin ve sosyal yeniliklere açık olanların küresel ağı niteliğindeki CeBIT Global Conferences, öncü teknolojileri keşfedip tartıştırmakta ve ayrıca bir sonraki yılı, gerek iş dünyasının gerekse toplumun yararına şekillendirmektedir.

Stratejik bir konumda yer alan Türkiye pazarı Doğu Avrupa’nın, Ortadoğu’nun, Karadeniz Bölgesi’nin, Balkanların ve Hazar Bölgesi’nin 35 ülkesi arasında adeta köprü konumunda bulunuyor.

Avrasya’nın bir numaralı ICT teknolojileri platformu olan ve endüstrinin belirli pazarlarına hitap eden özel bölümleri ile CeBIT Bilişim Eurasia, ICT teknolojilerinde karar yetkisine sahip yöneticilerle de yüz yüze iletişim halinde olmanızı sağlıyor.

Akademisyenlerin, kamu ve özel sektörün bir araya gelerek sektörün gelecek trendlerini konuştuğu fuar ve konferansları bir araya getiren tek etkinlik
Neden Katılmalısınız?

- Türkiye artık kritik bir merkez niteliğinde. Doğu’yu batıya ve kuzeyi güneye bağlıyor. Türkiye’nin 100’ün üzerinde ülkeyle vize anlaşması ve Arnavutluk, Bosna Hersek, Şili, Hırvatistan, EFTA üyesi ülkeler (İsviçre, Norveç, İzlanda ve Lihtenştayn), Mısır, Gürcistan, İsrail, Ürdün, Güney Kore, Makedonya, Maritius, Karadağ, Fas, Filistin, Sırbistan ve Tunus ile serbest ticaret anlaşması, ayrıca AB ile Gümrük Birliği Anlaşması var.

- Türkiye, Avrupa, Balkanlar, Bağımsız Devletler Topluluğu, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türk Cumhuriyetleri pazarları dahil geniş bir coğrafi alana yayılmış durumdaki sektör temsilcilerine ulaşabilen tek organizasyon.

- 20’nin üzerinde hedef ülkeden Ulusal ve Uluslararası alım heyeti programları.

- 20’nin üzerinde ülkeden çok sayıda katılımcı ve ziyaretçinin ağırlandığı uluslararası pavilyonlar.

- Katılımcıların doğru iş anlaşmaları yapabilmeleri için özel olarak tasarlanmış firma eşleştirme etkinliği.

- Türkiye’nin başlıca hedef kentlerinde etkin bir sunum kampanyası ve tanıtım gezileri.

- Deutsche Messe’nın iş ağları sayesinde 100 ülkenin üzerinde gerçekleştirilen tanıtım ve pazarlama aktiviteleriyle hedeflenen müşterileri size getirir.

- Kamu ve özel sektörlerden alıcıların bir araya geldiği tek adres.

- Yalnızca uluslararası fuar ve konferanslara katılmaya vakit bulabilen kamu yetkilileri için bölgedeki tek alternatif organizasyon.

- Akademisyenlerin, kamu ve özel sektörün bir araya gelerek sektörün gelecek trendlerini konuştuğu fuar ve konferansları bir araya getiren tek etkinlik.

Diğer CeBIT Etkinlikleri ne zaman nerede?
*  14-18 Mart 2016 Hannover, Almanya
*  2 -4 Mayıs 2016 Sidney, Avustralya
*  24 - 26 Kasım 2016 Bengaluru, Hindistan

Fuar Alanı ve Tarihleri İstanbul Fuar Merkezi
Fuar Tarihi: 13 - 15 Ekim 2016
Fuar Ziyaret Saatleri : 10.30 - 19.00
16 yaş altı çocuklar fuar alanını ziyaret edemezler.
Fuara bebek arabası (puset) ile girmek yasaktır.

Organizatör: Deutsche Messe AG / Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş.

Tel. +90 212 334 69 69 Fax +90 212 334 69 34 info@cebitbilisim.com
Adres: Büyükdere Cad. Şarlı İş Merkezi No:103 B Blok Kat 5–6, 34394, Mecidiyeköy Şişli Istanbul Türkiye