CITYTECH Uluslararası Belediye ve Çevre Fuarı 2016

Reklamlar


Uluslararası Belediye ve Çevre Fuarı ne zaman?

Fuarda son teknoloji ve ekipmanların yanı sıra şehircilik üzerine yaklaşımlar, çözümler ve projeler de katılımcıların dikkatine sunulacaktır.

Uluslararası Yerel Yönetimler Zirvesi kapsamında “Daha iyi bir ülkede, daha iyi kentlerde yaşamak için” bu yıl onuncusu gerçekleşecek olan “CITYTECH” 2016 da Avrupa Birliği sürecindeki ülkemizin yerel yönetimlerinin gereksinimi duyduğu makine, teçhizat ve ekipmanlar tanıtılacaktır.

Bir kenti yaşanabilir kılmak için gereken teknolojinin alıcısıyla buluşmasını amaçlayan CITYTECH aynı zamanda idari ve mali sıkıntılar yaşamakta olan yerel yönetim yetkilileri ile sorunlara çözüm üretebilecek olan firmaların bir araya gelerek tartışma, çözüm üretme platformu olacaktır.

10. Uluslararası Belediye ve Çevre Fuarı
CITYTECH Fuar Tarihi: 6 - 9 EKİM 2016

Fuar Ziyaret Saati: 10:00 - 18:00
Fuar Yeri: Anfa Altınpark Expo Center / Ankara

Belediye ve Çevre Fuarı nerede yapılacak 10. Çevre ve Geri Dönüşüm Teknolojileri Fuarı

Yerel Yönetim Zirvesi kapsamında gerçekleşecek RECYCLE 2016 yeryüzünün devamlılığın sağlayabilmesi için ekolojik dengenin korunmasının gerekliliğinin bilinciyle yaşanabilir bir dünyanın ve yaşanabilir kentlerin kapılarını aralıyor. Ülkemizde çevrenin korunması ve geri dönüşümlü ürünlerin kullanımının yaygınlaştırılması önümüzdeki 5 yıl içerisinde yerel idarelerin ve ağır sanayinin en önemli gündem maddesi olacaktır.

Önümüzdeki yüzyılın sanayisi olarak tanımlanan çevre teknolojileri ve geri dönüşümlü ürünler sanayisi bu fuarla kamuoyun önüne çıkarma fırsatı bulacak, yerel idarelerini yöneticileri ile bir araya gelecektir. "RECYCLE 2016" çevre sağlığının korunması için geliştirilen birçok teknolojiye, araç, gereç ve ekipmanlara ev sahipliği yapacaktır.

10.Uluslararası Yerel Yönetimler Zirvesi

Yurt içi ve yurt dışından birçok yerel yönetim biriminin katılacağı "10.Uluslararası Yerel Yönetimler Zirvesi" kapsamında yerel yönetimler arasında ortak proje geliştirme, işbirliği, bilgi ve teknoloji alışverişi, gibi alanlarda birliktelikler sağlanacak, kültür ve tecrübelerin paylaşıldığı ve idari faaliyetlerin tanıtıldığı bir ortam oluşturulacaktır.

Bu organizasyon aynı zamanda yerel yönetimlerin karşılaştıkları sorunları, ekipman ve hizmet sektöründe yaşadıkları sıkıntıların tartışılıp çözüme kavuşturulacağı yine bu alanlardaki ihtiyaçlarını "CITYTECH" ve "RECYCLE" fuarları ile rahatlıkla çözebilecekleri bir platform olacaktır.
Ülke genelinde 81 il özel idaresi, 3226 belediye, 35.000 köy ve 1079 yerel yönetim birliği etkinlik göstermektedir. Böylesine büyük ve etkili bir yönetim ağının bir araya gelerek kendisini ifade etmesi ve faaliyetlerini tanıtması bu zirvenin önemini bir kez daha kanıtlamaktadır.