Dünya Petrol Kongresi (WPC) 2017 Türkiye

Reklamlar

22. Dünya Petrol Kongresi (WPC) Türkiye'de yapılacak

Dünya Petrol Kongrelerinde sektörel gelişmeleri birinci ağızdan takip edebilmek; sektörel çerçevede, arama, üretim, geliştirme, taşımacılık, rafinaj, pazarlama, fiyatlandırma, çevre, sosyal sorumluluk, sürdürülebilirlik, insan kaynakları, gençlerin sektöre kazandırılması, jeopolitika, eğitim ve benzeri konuları ele alabilmek amaçlanmaktadır.

Dünya Petrol Konseyi Türk Milli Komitesi tarafından yürütülen kongreye Türkiye ilk kez ev sahipliği yapacaktır. 22. Dünya Petrol Kongresi 9-13 Temmuz 2017 tarihlerinde Türkiye / İstanbul’da gerçekleştirilecektir.

Dünya Petrol Kongresi'nin ev sahibi ülke olarak seçilen ülke Türkiye ve sloganı: "Bu sefer – İstanbul!”

Dünya Petrol Kongresi (WPC) Türkiye'de yapılacak

Petrol ve gaz sektörünün “Olimpiyatları” olarak bilinen Dünya Petrol Kongresi'ne 100 ülkeden.6000'in üzerinde delege Dünya Petrol Sergisi, dünyanın en büyük stratejik petrol ve gaz fuarı için CEO'lar, 50 bakan ve yaklaşık 25 bin ziyaretçi ile büyük bir seyirci çekecek.

Dünyanın enerji ihtiyacı ve küresel petrol sektörü üzerinde uzun vadeli bir etkisi olacak dramatik siyasi, ekonomik ve endüstriyel değişimler, nüfus artışı ve değişken fiyatlandırma ile küresel bir değişim yaşanıyor.

22. Dünya Petrol Kongresi; sürdürülebilir üretim ve dünyanın enerji kaynaklarını kullanmak için bu sorunlar ve mevcut tartışmalar, gelişmeler ve çözümleri ele almak için tüketiciler ve üreticiler, hükümetler ve sanayi, Akademi ve finansörler, Liderler ve toplum arasında köprüler inşa etmek, açık diyalog için bir platform sağlayacaktır.

Muhteşem gösterileri ve yemek programı 11 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Dünya Petrol Konseyi Türk Milli Komitesi İletişim Telefonu

+90 312.207 33 51 Faks: 312 287 41 35 E-Posta: 22wpc@22wpc.com

Adres: Söğütözü Mah. 2180 Cad. No: 86 Çankaya Ankara Türkiye

Petrol ve gaz sektörünün “Olimpiyatları” Türkiye'de yapılacak.