İVEK Uluslararası 3. İlaç ve Eczacılık Kongresi Daveti

Reklamlar

İlaç ve Eczacılık Kongresi ne zaman yapılacak? 

Kongre etkinliği konusu Serbest ve kamu eczacısı, akademisyen, ilaç sektörü ve öğrencilerle devletin ileri gelen temsilcilerini buluşturan.. Bütün paydaşların bir arada bilgi paylaşımında bulunduğu.. Herkesin ev sahibi olduğu İVEK Uluslararası İlaç ve Eczacılık Kongresi'ne sizleri de bekliyoruz..

İlaç, eczacılık, sağlık bilim ve teknolojileri alanlarında yenilikleri takip etmek, üretilen bilginin paylaşımı ve sektörün gelişmesine yönelik faaliyetler gerçekleştirmek amacıyla 10 yılı aşkın süredir hizmet veren İVEK 2016 yılında vakıflaşma sürecini tamamlamıştır.

İVEK Uluslararası İlaç ve Eczacılık Kongresi
Vakıf, konusunda lider mütevellisi, yönetim kurulu ve kurullarıyla güçlenerek gelecekteki faaliyetlerini çok daha etkin ve daha fazla kurum ve kişiye ulaşır hale getirecek kurumsal yapısına kavuşmaktadır.

İVEK tarafından düzenlenen "Uluslararası İlaç ve Eczacılık Kongresi" son iki yıldır Kasım ayının son haftasında yoğun bir katılım ile gerçekleşmişti.

Devlet kurumlarının yöneticileri, akademisyenler, serbest ve kamu eczacıları, sivil toplum kuruluşları, endüstri temsilcileri ve sektörün geleceği olan eczacılık fakülteleri öğrencilerinin büyük ilgileriyle ilk yıl 5000’i, 2015 yılında ise 8000’i aşkın katılımcı kongreye katılmıştır.

Sektörde yeni gelişmeler ve mevcut durum hakkında tüm bilgi ve görüşlerin paylaşılmasının yanı sıra, geleceğe dönük planların da konuşulduğu yegane organizasyon her yıl yeni uygulamalarla uzun vadeli hedeflere doğru emin adımlarla ilerlemektedir.

İVEK Vakfının hedefi ülkemizdeki ilaç ve eczacılık çatısı altında faaliyet gösteren tüm unsurların iletişim içinde ve kuralları çağdaş ilkelere uygun düzenlenmiş bir sektör oluşmasına katkıda bulunmaktır. Milli duygular içinde gerçekleştirilen faaliyetlerle orta vadede Türkiye’nin civar ülkeler için odak konumuna gelmesi ve ihracatın artırılmasına katkıda bulunmak da hedeflenmektedir.

Kendini sektörün “etkin gücü” olarak tanımlayan İVEK tüm paydaşlarla iyi ilişkiler içindedir.

Artık sektörde beklenen bir etkinlik olan Uluslararası İlaç ve Eczacılık Kongresinin yanı sıra çalıştaylar da düzenlenerek sektör paydaşları arasındaki iletişim ve istişarenin tüm yıla yayılması amaçlanmaktadır.

Bu amaçla, son iki yıldır Kasım ayı sonunda gerçekleştirilen kongrenin döneminin değiştirilerek çalıştayları takiben gerçekleşmesinin faaliyetlerimizin etkinliğini artıracağı görüşündeyiz. 2017 yılından itibaren İVEK Uluslararası İlaç ve Eczacılık Kongreleri (International Congress of Pharmaceuticals and Pharmacies) Mart ayında düzelenecektir. Faaliyet takvimi aşağıda dikkatinize sunulmuştur:

1. Çalıştay : 23 - 24 Temmuz 2016
2. Çalıştay : 26 - 27 Kasım 2016
Kongre : 16 – 18 Mart 2017
İVEK Uluslararası İlaç ve Eczacılık Kongresi Tarihleri
3. İlaç ve Eczacılık Kongresi Etkinlik Tarihleri ve Bilgileri Detayları

Yukarıda bahsi geçen sebeplerle kongrenin dönem değiştirmesine karar verilmiştir. Ayrıca Kongre sonrasında sektör paydaşlarından gelen geri bildirimlerde de yılın ilk yarısında kongre gerçekleştirmenin daha verimli olacağı görüşü çoğunluktadır. Çalıştaylar ve Kongre için yukarıdaki tarihleri dikkate almanızı rica ederiz.

Soru, görüş ve katkılarınızla ilgili tarafımızla temas kurmaktan lütfen imtina etmeyiniz.

Detaylı Bilgi: www.ivek.org.tr Kongre Sekreteryası Telefonu: 0212 296 6670