Fluid Power Expo Turkey Hidrolik, Pnömatik Fuarı 2016

Reklamlar

Hidrolik, Pnömatik ve Otomasyon Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı ne zaman nerede yapılacak?

Siz de pazar payınızı büyütmek, bölgesel ve küresel pazarlara ulaşmak, markanızın bilinirliğini arttırmak ve bu fırsattan yeni hedeflere ulaşmak için yararlanmak istiyorsanız hemen yerinizi ayırtın.

Fluid Power Expo Turkey kısa süre içinde pazarın büyük bölümüne ulaşmanıza yardımcı olacak ürün ve hizmetlerinizin sergilenmesi için en iyi platformdur.

Demos Fuarcılık olarak akışkan gücü teknolojileri sektörünün var olan potansiyellerini arttırmak, yurtiçi ve yurtdışında yeni müşterilere ulaşmasını sağlamak amacıyla son teknolojik ürünlerin tek bir çatı altında buluştuğu Fluid Power Expo Turkey Hidrolik, Pnömatik ve Otomasyon Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarını gerçekleştiriyoruz.

Hidrolik ve pnömatik ürünlerinin üreticileri; bütün mekanik mühendisliği ve içinde inşaat ve tarım makineleri, konveyör sistemleri, gıda ve ambalaj makineleri, ağaç işleme makineleri, elektrik mühendisliği, gemi yapımı, metal işleme endüstrisi, madencilik, havacılık ve uzay teknolojileri, çevre teknolojileri ve kimya endüstrisinin yer aldığı birçok sanayinin ana tedarikçisidir.

Hidrolik, Pnömatik ve Otomasyon Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı ne zaman nerede yapılacak?

Büyüyen ekonomisi ve 78 milyon nüfusu ile Türkiye büyük bir pazardır. Orta Doğu’ya açılan kapıdır. Yabancılara uçuş ve vize kolaylıkları ile Atatürk Havalimanı’ndan bir kaç adım uzaklığı ile Türkiye ticari ve endüstriyel fuarların şüphesiz merkezidir.

Fluid Power Expo Turkey Fuar Konusu Nedir?

Hidrolik: Pompalar Pistonlu Tip Dişli Tip Paletli Tip Diğer Tipler Motorlar Pistonlu Tip Dişli Tip Paletli Tip Orbital ve Diğer Tipler Silindirler Döner İş Elemanları Valfler Servo ve Oransal Yön Kontrol Valfleri Basınç ve Akış Kontrol Valfleri Kartuş Valfler Hidrolikte Kullanıma Özel Elektronik Donanımlar Diğer Hidrolik Ürünler Filtreler Akümülatörler Isı Eşanjörleri Borular, Hortumlar, Boru ve Hortum Kompleleri Bağlantı Elemanları ve Kavramalar Hidrolik Sızdırmazlık Donanımlar Ölçme Aletleri (basınç ölçer, basınç anahtarı,...) Diğerleri (tanklar, yedek parçalar,...) Montajlar Güç Üniteleri Diğer Montajlar Hidrolikte Eğitim ve Öğretim

Pnömatik: Valfler Alışılmış valfler Oransal valfler Diğer valfler (adalar, lojik elemanlar, yardımcı,…) Hava Hazırlama Elemanları (filtre-regülatör-yağlayıcı FRL ve bileşenleri) Bağlantı Elemanları ve Borular Bağlantı elemanları Borular İş Elemanları Piston kollu silindirler Piston kolsuz silindirler Diğer iş elemanları, motor ve diğer iş elemanları dahil Ölçme Aletleri (basınç ölçer, basınç anahtarı,...) Vakum Elemanları Pnömatik Sızdırmazlık Donatıları Hidrolikte Kullanıma Özel Elektronik Donanımlar Diğer Pnömatik Ürünler (yedek parçalar, hız düşürücüler, …) Pnömatikde Eğitim ve Öğretim

DİĞER Üniversiteler, Teknik Okullar, vb. Dernekler Dergiler Diğerleri

Hidrolik, Pnömatik, Otomasyon Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı Fuar Tarihleri:

01 - 04 Eylül 2016

Ziyaret Saatleri:
01 Eylül - Perşembe 11:00 - 18:00
02 Eylül - Cuma 10:00 - 18:00
03 Eylül - Cumartesi 10:00 - 18:00
04 Eylül - Pazar 10:00 - 17:30

Fuar Alanı : İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy
Organizatör: Demos Fuarcılık