PROMOTURK Promosyon Ürünleri Fuarı 2016

Reklamlar

PROMOTURK Promosyon Ürünleri Fuarı ne zaman nerede yapılacak?

Sektörün uluslararası nitelikteki tek buluşma platformu PROMOTÜRK, CNR Holding kuruluslarından ITF Istanbul Fuarcılık A.S. organizasyonuyla Promotürk Derneği iş birliğinde 01 – 04 Eylül 2016 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de düzenleniyor.

Her yıl promosyon sektöründeki tüm yeniliklerin, gelişmelerin ve fırsatların takip edildiği Kurumsal Iletişim ve Promosyon Ürünleri Fuarı PROMOTÜRK, 31. kez Promosyon sektörü ile ilgili tüm is ortaklarını bir araya getiriyor.

CNR Holding, basarılı fuar organizasyonlarıyla edindiği fuarcılık tecrübesini ve genis is bağlantılarını "PROMOTÜRK 2016" için etkin bir şekilde kullanarak firmanızın bu organizasyondan maksimum verim ve kazanç sağlamasını amaçlıyor.

01 - 04 Eylül 2016 CNR EXPO Yeşilköy'de kapılarını açıyor! Fuarda, sektördeki tüm yenilikler ve inovatif ürünler vitrine çıkarken, fuar katılımcıları da satın alma yetkilileriyle buluşacak.

PROMOTURK Promosyon Ürünleri Fuarı ne zaman nerede yapılacak?

"Promotürk 2016" Fuarı, promosyon sektöründe yer alan en büyük firmaları, en yeni ürün ve yenilikleri ve en önemli dünya markalarını tam 31 yıldır ziyaretçileriyle buluşturuyor.

Profesyonel alıcının ziyaret ettiği uluslararası kimlige sahip Promotürk Fuarı, ithal ürünlerin hakim olduğu promosyon sektöründe, Türk firmalarına ait tasarım ve üretimlerinin yabancı alıcılarla bulusturulması yönüyle de büyük önem taşıyor.

Promosyonun çağdaş pazarlamanın etkili bir aracı olarak tüm sektörler tarafından yaygın olarak kullanılması ve sektörün iş hacminin genişletilmesi, karlılığının ve uluslararası rekabet gücünün arttırılarak dünya pazarlarına entegrasyonunun sağlanması PROMOTÜRK Fuarının başlıca hedefidir.

Fuar :PROMOTÜRK 31. Kurumsal İletişim ve Promosyon Ürünleri Fuarı Tarih :01 - 04 Eylül 2016

Organizatör : ITF - İstanbul Fuarcılık A.Ş.
İş Birliği : Promotürk Derneği

Yer : CNR Expo Yeşilköy / İstanbul – Türkiye
Telefon : +90 212 465 74 74 Fax : +90 212 465 74 76/77
E-posta : info@promoturkfuari.com