85. İzmir Enternasyonal Fuarı açılış giriş ücreti ne kadar?

Reklamlar

İzmir Enternasyonal Fuarı'ndan 85. kez Merhaba..

İzmir Enternasyonal Fuarı bu yıl güçlü sponsorlarıyla dikkat çekiyor.. 

26 Ağustos 2016 Cuma günü, Kültürpark Lozan Kapısında, saat 18.30’da düzenlenecek açılış töreniyle fuar, 85. kez kapılarını eğlenceye, sanata, inovasyona ve ticarete açacak.

Ana sponsor Folkart ve inovasyon ana sponsoru Vestel işbirliğinde düzenlenecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı, 85. yılında markaların yeni teknolojilerini sergileyebilecekleri bir alana dönüşecek.

İEF, dünya standartlarında yapılar inşa eden Folkart ve dünyanın en büyük teknoloji şirketleri arasında olan Vestel başta olmak üzere birçok markanın sponsorlukları ve katılımı ile taçlanacak.

İEF İzmir Fuarı açılış tarihi ne zaman?

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), bu yıl 26 Ağustos – 4 Eylül 2016 tarihlerinde 85. kez kapılarını Kültürpark’ta açacak.

Teması inovasyon, Partner Ülkesi Malezya ve Onur Konuğu İli Manisa olan İzmir Enternasyonal Fuarı, 10 gün sürecek etkinliklerle ticaret, inovasyon, kültür, sanat ve eğlencenin buluşma noktası olacak.

İzmir Enternasyonal Fuarı Giriş Bileti Ücretleri; 

T.C. Ekonomi Bakanlığı himayesinde düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı’nın açılış ve kapanış saatleri 16.00 – 23.00, Fuar Çarşısı için açılış ve kapanış saatleri 12.00 – 00.00 olarak belirlendi.

Kart ile girişlerin yanı sıra jeton ile girişler de olacak. İzmirim Kart: Tam 3 TL, Öğrenci 2 TL – Jeton: 3 TL.

Ayrıca engelli ve refakatçi, gazi ve gazi yakını, şehit ailesi, elektronik kart sahipleri ücretsiz olarak fuara girebilecek.

İEF İzmir Fuarı açılış tarihi ne zaman?
Daha fazla bilgi için: www.ief.izfas.com.tr www.gelecekizmirde.com