İEF 85:Tema: İnovasyon Onur Konuğu: Manisa Partner: Malezya!

Reklamlar

Bu yıl Tema: İnovasyon Partner Malezya, Onur Konuğu Manisa

Tasarım ve inovasyon marka kenti olma hedefiyle hareket eden İzmir’de, bu hedef doğrultusunda Türkiye’nin fuarcılık çınarı; İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana teması "inovasyon" olarak belirlendi.

İnovasyon temalı fuarın marka logosu ise sonsuzluk simgesinin seksen beş rakamıyla birleştirilmesiyle oluşturuldu.

İkonografik logo tasarımı; inovasyona, fuarın devamlılığına ve İEF’in seksen beşinci yılına vurgu yapmakta..

İnovasyon temalı marka ismi logo

85. İzmir Enternasyonal Fuarı; teknoparklardan maker hareketine; dünyaca ünlü markalardan yazılım teknolojilerine kadar ana tema ile ilgili önemli isimleri 2 No’lu Hol’de buluşturacak.

İhracatçı ülkeler sıralamasında dünyada ilk 25 arasında yer alan Malezya, 200 ülkeye ihracat yapmakta. Malezya; yarı iletkenler, medikal sarf malzemeleri ve aletleri, işlenmiş gıda, yapı malzemeleri, sağlık, eğitim, bilgi ve iletişim teknolojileri ile mühendislik hizmetleri alanlarında dünyanın önde gelen ihracatçı ülkelerinden kabul edilmekte.

Malezya 85. İEF’in Partner Ülkesi olarak 4 No’lu Hol’de 26 – 31 Ağustos 2016 tarihlerinde yer alacak.

İnovasyon alanında büyük yatırımları olan Manisa ise dev sanayi ve marka kent olma yolundaki başarılı çalışmaları ve İEF’nin bu yılki temasına uygun stratejileri doğrultusunda onur konuğu il olarak yer alacak.

Bunun yanı sıra şifalı mesir macunu, sultaniye üzümü ve “Tarzan”ı ile ünlü Manisa; zeytini, tütünü, ekonomik ve kültürel zenginlikleri ile de fuara renk katacak.

Onur Konuğu İl Manisa, fuar süresince 1/A No’lu Hol’de olacak.

İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), bu yıl 26 Ağustos – 4 Eylül 2016 tarihlerinde halka açık.