Cazip yılbaşı hediyeleri İstanbul'da Yılbaşı Hediye Fuarı'nda!

Reklamlar

Yılbaşı Hediye Fuarı ne zaman nerede açılacak?

Yeni başlangıçların, yeni umutların yeşerdiği yeni yılı karşılarken, sevdiklerinizi küçük da olsa hediyelerle hatırlamak büyük mutluluklar yaratır..

Festival tadında Yılbaşı Hediye Fuarı açılıyor! 250 Firmanın katıldığı fuar İstanbul'un merkezi’nde Harbiye‘de gerçekleşiyor.

Seramikten çantaya, elektrikli ev aletlerinden, ayakkabıdan, cam ve ahşap hediyeliklere, kozmetik, el sanatları, otantik ve yöresel ürünler, gümüş takılar, yağlı boya tablolar, antikalar… ve daha birçok hediyelik eşya alternatifleri bu festivalde...

sevdiklerinizi küçük da olsa hediyelerle hatırlamak büyük mutluluklar yaratır

Pırlanta, altın, mücevherat, ahşap aksesuarlar, antika hediyelik eşyalar, bijuteri, gümüş aksesuarlar, kırtasiye ürünleri, kitap, kozmetik, oyuncak, saat & optik, seramik ürünler, yılbaşı süs eşyalar, doğal ve yöresel ürünler, organizasyonda sergilenecek ürün gruplarından bazıları..

Esprili hediyeler, komik hediyeler, erkek çılgın hediyeler, komik hediye fikirleri, sevgiliye komik hediyeler, ilginç düğün hediyeleri, esprili doğum günü hediyeleri, hediye notları binlerce değişik ve hesaplı Yılbaşı hediyelik eşyalarda var. (Çanta, ayakkabı, cam ve ahşap ürünler, zücaciye, mutfak gereçleri yer alıyor.. Bu yıl etkinlikte bir de Antikacılara ayrılan bir bölüm var.

Türkiye‘nin dört bir tarafından Anadolu el sanatları /yöresel ürünler . ( Hatay’dan İpekçilik, Siirt’ten Battaniye, Bakırcılık, Trabzon’dan dokuma, Gümüş, Kütahya’dan Çini / Seramik, K. Maraş, Çanakkale, Mardin, Rize, Kastamonu, Manisa vb.ürünler.. Bu fuarda Yok yok..

Yeni yılda tüm sevdiklerini mutlu etmek isteyenler, her zevke uygun armağanların yer aldığı, Grup Medya Fuarcılık tarafından bu yıl 21.nci kez düzenlenen Yılbaşı Hediye Fuarı 23 Aralıkta kapılarını açacak.

Fuar yeri nerede: Harbiye Cemil Topuzlu / Açık Hava Tiyatrosu Karşısı İBB Muhsin Ertuğrul Tiyatrosu ve Hilton Oteli yanı Nişantaşı – Harbiye / Şişli – İstanbul

İstanbul Lütfi Kırdar ‘da 23 – 31 Aralık 2016 tarihleri arasında 21. kez gerçekleşecek. Yılbaşı Hediye Fuarı, 10.00 - 20.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Fuar'a giriş ücretsiz!

Daha fazla bilgi: Grup Medya Fuarcılık Ltd. Şti. Telefon: 0 212. 274 70 70