6. Uluslararası Maden Makinaları ve Teknolojileri Kongresi

Reklamlar

Değerli meslektaşlarımız ve bilim insanları;

TMMOB Maden Mühendisleri Odası tarafından organize edilen 6. Uluslararası Maden Makinaları ve Teknolojileri Kongresi (IMMAT) 18-21 Ekim 2017 tarihleri arasında MINEX Fuarı ile koordineli olarak İzmir’de düzenlenecektir.

Maden Mühendisleri Odası’nın önemli etkinliklerinden birisi olan kongre kapsamında; maden işletme, cevher hazırlama ve zenginleştirme, mermer, altyapıya yönelik kullanılan maden makinaları ve bunların teknolojileri ile ilgili konular dünyanın önemli uzmanları tarafından sunulup tartışılacaktır.

Kongre ile birlikte İZFAŞ ve Maden Mühendisleri Odası tarafından düzenlenecek olan MINEX “7. Madencilik, Doğal Kaynaklar ve Teknolojileri” fuarı yerli ve yabancı firmaların katılımı ile gerçekleştirilecektir. Fuar kapsamında madencilik ve altyapı çalışmalarında kullanılan makina - ekipmanları ve bunların teknolojileri ile ilgili ürünler sergilenerek kullanıcılar ile buluşturulacaktır.

Gelişen Türkiye’nin aydınlık yüzü, kongre ve fuarlar şehri İzmir’de buluşmak dileği ile…

Bildiri Tam Metinlerinin Son Gönderilme Tarihi 15 Eylül 2017

Kabul Edilen Bildirilerin Duyuru Tarihi 29 Eylül 2017

Prof. Dr. Gürcan KONAK / IMMAT / Kongre Yürütme Kurulu Başkanı

Aykut AKDEMİR / TMMOB Maden Mühendisleri Odası / İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı

TMMOB Maden Mühendisleri Odası İzmir Şubesi
Adres:154.Sk. No:6/1 Bornova - İzmir
Telefon: +90 232 388 0520 Faks: +90 232 3394064 immat@immat.org

Tarihi boyunca ticari ilişkilerin yoğun yaşandığı bir liman kenti olan İzmir, ülke tarihinin ilk fuarlarına da ev sahipliği yapmıştır. İzmir İktisat Kongresi sırasında gerçekleştirilen "Numune Meşheri", daha sonra "9 Eylül Meşheri" (9 Eylül Mahalli Sergisi) adıyla sergiler gerçekleştirilmiş ve bu sergiler 1. İzmir Enternasyonal Fuarı olarak kabul edilmiştir.

fuarizmir, İzmir’in tarihi boyunca sahip olduğu bu misyonu sürdürmek için "katılanların işlerini büyütmesine yardımcı olmak" misyonu, "doğru ortam ve koşulları İzmir farkıyla sağlama" vizyonu' yla kapılarını 25 Mart 2015 tarihinde açmıştır.

Kongrenin düzenleneceği fuarizmir, Türkiye’nin en büyük, en modern, en yeni fuar merkezi olup ulusal ve uluslararası kongre, sempozyum vb. faaliyetlere de ev sahipliği yapmaktadır.