Geleneksel İzmir Enternasyonal Fuarı 86. kez kapılarını açacak!

Reklamlar

Yerli yabancı pek çok sanatçının katılımıyla çim konserleri, caz geceleri, sokak gösterileri, tiyatrolar, müzikaller, sağlıklı yaşam etkinlikleri, sinema gösterimleri ve çok daha fazlası var.

Türkiye'nin ilk, en köklü ve en kapsamlı, tek genel ticaret fuarı, ekonomiye kattığı değerle birlikte, kültür ve eğlenceyi de kapsayan dev platform; İzmir Enternasyonal Fuarı 18 - 27 Ağustos tarihlerinde Kültürpark'ta.

Partner Ülke Rusya 86. İzmir Enternasyonal Fuarı Partner Ülke olarak Rusya'yı ağırlayacak

Onur Konuğu İl Muğla 86. İzmir Enternasyonal Fuarı Onur Konuğu İl olarak tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü Muğla'yı ağırlayacak

86. İEF'nin Teması İnovasyon - Enerji Bu büyük platformda gelin gücümüz enerjimiz diyelim..

İEF İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor?

İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), Tarihi boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış olan İzmir; ülke tarihinin ilk fuarının da ev sahibiydi. 85 yıl önce savaşlara, kıtlıklara, krizlere rağmen düzenlenen Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı ticaret fuarı İzmir Enternasyonal Fuarı, 86. kez kapılarını açacak.

Masterpiece Atölyeleri sanat ile dopdolu geçen bir keyif seansı. Sonunda evinize, ofisine götürebileceğiniz, arkadaşlarınıza hediye edebileceğiniz eserleriniz olacak. Daha önce hiç resim ya da heykel yapmamış olsanız bile.

Albert EInstein, Paul DIrac, Stephen HawkIng ve Peter Ware HIggs İEF'de!...

CERN Dinleme Enstelasyonu, bilim insanları hakkında bilmediğiniz ya da unuttuğunuz bilgilerle, VR gözlükler ve sanal gerçeklik teknolojisiyle dolu bir deneyim kazandıracak.

Kültür, sanat, eğlence ve ticaretin buluşma noktası

Kültür, sanat, eğlence ve ticaretin buluşma noktası olan İEF, düzenlenmeye başladığı ilk günden bu yana her zaman değişime ve yeniliğe ev sahipliği yapmaktadır.

Interstellar Uzay Sergisi İzmir Enternasyonal Fuarı'nda.

Uzayın derinliklerinde kaybolmaya hazır mısın? Uzayın gizemini yaşanabilir hale getiren sergi; video mapping, 3D etkileşim simulasyonları, artırılmış ve sanal gerçeklilik teknolojilerini 360 derece sonsuzluk algısıyla sunuyor.

İEF İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılacak? 18 - 27 Ağustos 2017 Tarihlerinde açık olacak... 18 Seans Sinema Gösterimi, 18 Ülkeden 600 Sanatçı, 10 Gün Boyunca 1.232.000 Ziyaretçi, 10 Konser 9 Caz Gecesi...