Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi 2017 ne zaman?

Reklamlar

Travel Turkey Expo İzmir Turizm Fuar ve Kongresi 'fuarizmir'de

Turizm sektöründeki en son trendler... Travel Turkey İzmir Fuarı her yıl turizm sektörünü ulusal ve uluslararası düzeyde bir araya getirmektedir. Etkinlik anlamında yoğun geçen fuarda; Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, firma sunumları, sergiler, forum alanları etkinlik programı içinde yer almaktadır.

Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir-Turizm Fuar ve Kongresi İZFAŞ - İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri A.Ş ve TÜRSAB Fuarcılık Hizmetleri Tic. A.Ş. ortaklığıyla 11. kez 7 - 10 Aralık 2017 tarihleri arasında fuarizmir’de gerçekleşecektir.

İzmir Turizm Fuar ve Kongresi ne zaman yapılacak?

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, geçtiğimiz yıl 38 ülkeden 1179 katılımcı firma ve 77 ülkeden 38.587 ziyaretçi ile bir kez daha dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştır.

FARKLI DESTİNASYONLARIN BULUŞMA NOKTASI

Sektörün başarılı organizasyonu Travel Turkey İzmir, 2017 senesinde ''fuarizmir'' fuar alanında her yıl artan yerli ve yabancı katılımlarıyla büyümeye, katılımcılarına fırsatlar sunmaya ve dünya turizm sektöründe bilinirliğini artırmaya devam edecektir. Türkiye ile çok sayıda ülkenin turizm zenginliklerini, yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentalara, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere göstermeyi hedefleyen fuar, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da farklı destinasyonlardan çok sayıda katılımcıya ev sahipliği yapacaktır.

Katılımcı Ülkeler Hangileri?

ABD  Belarus Güney Afrika İngiltere Namibya Sırbistan Ukrayna
Afganistan  Bulgaristan Güney Kore İspanya Özbekistan Sri Lanka Ürdün
Arjantin Cezayir Gürcistan İsrail Pakistan Sudan Yunanistan
Avustralya Etiyopya Hindistan Kuzey Kıbrıs Polonya Tunus Zimbabwe
Bahreyn Filistin Irak Makedonya Rusya Türkiye

B2B İŞBİRLİĞİ GÜNLERİ

Travel Turkey İzmir Fuarı kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da fuara katılan firmalarla işbirliği yapmak üzere dünyanın farklı bölgelerinden Türkiye’ye turist gönderen tur operatörleri ve seyahat acentalarının karar vericileri fuara davet edilmektedir. Türk Hava Yolları’nın destekleriyle gerçekleştirilen bu özel program çerçevesinde, yurtdışından gelecek olan özel delegasyonlar fuar alanında özel ayrılan B2B görüşme alanında stant sahibi turizmcilerimiz ile bir araya gelerek iş bağlantıları yapmakta ve ülkenin turizm gelirlerini artıran sözleşmelere imza atmaktadırlar.

KOSGEB VE İZMİR TİCARET ODASI DESTEKLERİ DEVAM EDİYOR

Fuarımız bu yıl da KOSGEB ve İZMİR TİCARET ODASI (İTO) tarafından teşvik verilecek fuarlar arasında yer almaya devam etmektedir. KOSGEB en fazla 50 m2’ye kadar, m2 başına 100.-TL , İzmir Ticaret Odası ise üyelerine 12 m2’ye kadar teşvik imkanı sunmaktadır.