Yazılım, Teknoloji, İletişim Fuarı ve Kongresi 2016 | Anfaş

Reklamlar

Yazılım, Teknoloji, İletişim Fuarı ve Kongresi

Yazılım sektör temsilcileri Antalya’da düzenlenecek SoftwareMarket Fuarı’nda buluşacak..

Ülkemiz için öncelikli sektörlerden biri haline gelen yazılım sektöründeki yerli firmalara ulusal veuluslararası alanda yeni pazarlar yaratacak.

SoftwareMarket 2016, yazılım sektörün nabzını tutuyor. İş dünyasının liderleri, üst düzey devlet yetkilileri, çevre ülkelerin sivil toplum kuruluşlarının da yoğun ilgi gösterdikleri fuarda, sektörde izlenen politikalar ve son gelişmeleri ilk ağızdan öğrenebilirsiniz.

Sektörün sadece kullanıcısı olmaktan çıkarak aynı zamanda üreticisi olma yolunda geçiş dönemine giren ülkemizde, yurtdışına açılmak isteyen Türk yazılımcılarına yeni fırsatlar sunmaktadır.

Ülkemiz için öncelikli sektörlerden biri haline gelen yazılım sektöründeki yerli firmalara, ulusal ve uluslararası alanda yeni pazarlar yaratmak Dünya ekonomisinin yönünü hızla ve önemli ölçüde etkileyen yazılım sektörünün rüzgarıyla ülke ihracatına katkıda bulunmak.

SoftwareMarket 2016, yazılım alanındaki üst düzey yetkililerin buluşma noktası. Uluslararası karar vericiler, alım heyetleri, distribütörler ve yenilikçi KOBİ'ler ile görüşme şansını burada bulacaksınız.

SoftwareMarket 2016, bu yıl kongre ve seminerler kapsamındaki trend konuları ile sektör liderlerini bir araya getirmektedir.

Bu Fuar, 06 - 08 Ekim 201 tarihlerinde Antalya Expo Center Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak.

Fuar Profili Hakkında
* Hedef kitlenize SoftwareMarket fuarında ulaşabilirsiniz. Standınızda görmek istediğiniz kişilere özel pazarlama ve tanıtım yapan fuar, tamamen önceden belirlenmiş hedef kitleyi standınıza getiriyor.

* Önemli iş bağlantıları SoftwareMarket fuarında gerçekleştiriliyor. B2B ikili görüşmeleri kapsamında hedef 250 profesyonel ile sizleri buluşturarak başarılı iş anlaşmaları imzalamanızdır.

* Yazılım sektörünün gözü Anfaş SoftwareMarket fuarında.

Teknoloji, Yazılım ve İletişim Fuarı ne zaman?

Neden SoftwareMarket Fuarı?
Üretim teknolojileri Endüstri 4.0 dönemine giriyor. Endüstri 4.0 döneminin belirleyici unsuru yazılım ve yazılım teknolojileridir. Ülkemizde 3.000 den fazla yazılım (software) gerçeklestiren firma bulunuyor.

12-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan Software Market - Teknoloji, Yazılım ve Iletisim Fuarı ve Kongresi, yurtiçi ve yurtdısından yazılım teknolojilerine ihtiyaç duyan onbinlerce KOBI’yi yazılım firmalarımızla bulusturmayı amaçlıyor.

Endüstri 4.0 nedir?
Endüstri 4.0 terim olarak dördüncü sanayi devrimi anlamına gelmektedir. Ilk sanayi devrimi su ve buhar gücü ile üretim mekanizmasının üzerine kuruluyken, onu ikinci sanayi devrimi olan elektrik enerjisi yardımı izledi. Daha sonrasında ise üçüncü sanayi devrimi olan dijital devrim gerçekleserek elektronik kullanımı arttı. Endüstri 4.0 geleneksel sanayiyi bilgisayarlasma yönünde tesvik etme ve yüksek teknolojiyle donatma projesidir.