7’den 77’ye her yaşa etkinlikler ile İEF unutulmayacak anlar yaşatacak

Reklamlar

Bu yıl İEF’te herkes doyasıya eğlenecek 

Fuar bu yıl ilk kez Blackliner motosiklet akrobasi gösterisine, Türkiye’ye ilk defa gelecek olan perküsyon ve dans şovlarından oluşan Tararam’a ve daha fazlasına ev sahipliği yapacak.

7’den 77’ye her yaşa hitap eden etkinlikleriyle dikkatleri üzerine çeken İEF’de; bu yıl görsel niteliği yüksek ve geniş kitlelerin katılımını amaçlayan; sürpriz şovlar ve gösteriler, konserler, sinema gösterimleri, söyleşiler, sergiler, tiyatro oyunları, dans gösterileri gibi birçok özel etkinlik düzenlenecek.

Konserlere girişler ücretli diğer tüm etkinlikler ücretsiz olacak. Sahne şovlarıyla izleyenlere görsel şölen yaşatan Globe ve Malaya 3 No’lu Hol’ün önünde sergileyecekleri performanslarıyla unutulmayacak anlar yaşatacak.

Fuar Çim Konserleri, müzikal ve sahne şovlarıyla eğlenceli saatler geçirecek olan ziyaretçiler; tiyatro, sergi ve “Sinema Burada Festivali” gibi sanatsal etkinliklere de katılabilecek. Sinema gösterimleri, sergiler ve workshoplarla 85. İEF sanat dolu geçecek.

Çocukların unutulmadığı etkinlik şöleninde minikler hem çocuk tiyatroları hem de İzelman Çocuk Köyü’ndeki oyunlar, aktiviteler ve eğitim istasyonlarında keyifli zaman geçirecek. Ayrıca bu yıl İzelman Çocuk Köyü’nde engelliler merkezi ile ortaklaşa gerçekleştirilecek

konserler, sinema gösterimleri, söyleşiler, sergiler, tiyatro oyunları, dans gösterileri

“Kaynaştırmalı Eğitim” programıyla engelli çocuklarımız da İEF’de rahat edecek. Öte yandan, Kültürpark’ın uzun havuz bölümünde yer alan sanat sokağında, fuar süresince ücretsiz atölye çalışmaları gerçekleştirilecek.

Yurtdışından gelen Circus Workshop etkinliği ile sirk gösterilerinin püf noktaları hakkında uygulamalı eğitimler verilecek.

Pınar Süt Resim Atölyesi, Hasbro, grafiti atölyesi, okul öncesi eğitim atölyesi, ahşap oyuncak boyama, takı tasarımı, fotoğraf atölyesi 18.00 - 22.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. “Mogambo Caz Günleri” ile cazın önemli isimleri İEF’de buluşacak.

Geçmişte fuarın en önemli gece kuluplerinden olan Mogamba’dan caz tınıları yükselecek. Mogambo Caz Günleri kapsamında düzenlenen konserlere girişler ücretli diğer tüm etkinlikler ücretsiz olacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), bu yıl 26 Ağustos Cuma – 4 Eylül 2016 Pazar tarihlerinde ziuarete açık olacak. Etkinliklerle ilgili daha fazla bilgi için; www.ief.izfas.com.tr, www.gelecekizmirde.com