İzmir Fuar Çim Konserleri 2016 Programı nerede ne zaman?

Reklamlar

İzmir Fuarı Çim Konseri ne zaman nerede yapılacak?

85. İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri, 10 gün boyunca her gün festival tadında konserlerle milyonları coşturacak. Snatçılardan kimler var?

Ajda Pekkan, Sertab Erener, Murat Boz, Edip Akbayram, Murat Dalkılıç, Duman, Fettah Can, Hayko Cepkin, Athena ve Kibariye’nin vereceği konserlerde ziyaretçiler, doyasıya eğlenirken unutulmaz anlar yaşayacak.

Kültürpark yeraltı otoparkı üstü çim alanında, her gün farklı bir sanatçı, muhteşem performanslarıyla müzikseverlere festival gibi bir fuar yaşatacak. İzmir’in sıcak yaz gecelerine keyif katacak Fuar Çim Konserleri, 26 Ağustos-4 Eylül 2016 tarihleri arasında, her gece saat 21.30’da gerçekleşecek.

İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri Tarihleri
İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenecek olan 85. Enternasyonal Fuarı’nda her gün yeni bir konserle festival havası yaşanacak. Müzikseverler, 10 gün boyunca hayranı olduğu sanatçıları canlı olarak izleme fırsatı bulacak, dilediğince eğlenecek. 

Fuar Çim Konserleri Programı

26 Ağustos Cuma Murat BozMigros A.Ş. Sponsorluğunda

27 Ağustos Cumartesi Murat DalkılıçMigros Aş. Sponsorluğunda

28 Ağustos Pazar Günü Duman

29 Ağustos Pazartesi Kibariye & Tepecik Filarmoni Orkestrası

30 Ağustos Salı Günü Fettah Can

31 Ağustos Çarşamba Günü Hayko Cepkin

1 Eylül Perşembe Günü Edip Akbayram

2 Eylül Cuma Günü Ajda Pekkan

3 Eylül Cumartesi Günü Athena

4 Eylül Pazar Günü Sertab ErenerVestel Sponsorluğunda

Yer: Kültürpark Yeraltı Otoparkı Üstü Çim Alanı Saat: 21.30 (fuar süresince her gün)

Tüm çim konserlerinin ve etkinliklerin ücretsiz takip edilebileceği fuara giriş ücreti İzmirim Kart ile geçişte tam 3 TL, öğrenci 2 TL olurken, jetonlu geçiş 3 TL olarak belirlendi.

Ayrıca fuara, İzmirim Kart sahibi engelli ve refakatçisi, gazi ve gazi yakını ile şehit aileleri ücretsiz giriş yapabilecek.