Amerikalı ünlü şarkıcı Demi Lovato Antalya’da hayranları ile buluşuyor!

Reklamlar

Demi Lovato EXPO 2016’da konser verecek!

Müzik konserleri Genç kuşağın sevgilisi seksi şarkıcı Demi Lovato'nun Türkiye'ye gelişi ne zaman? fuar takvimi, kongre, fuar rehberi, konferans, sergiler, tuyap, sektörel fuarlar, festival, sempozyum, ticari fuarlar, cnr, haber

Demi Lovato, Antalya’da konser verecek.  Amerikalı şarkıcı, oyuncu ve şarkı sözü yazarı Demi Lovato, 1 Ekim’de Expo 2016 Antalya’da hayranlarıyla buluşacak!

Büyük bir hayran kitlesine sahip yetenekli Amerikalı şarkıcı, oyuncu ve söz yazarı Demi Lovato, 1 Ekim’de “Gelecek Nesiller İçin Yeşil Bir Dünya” mottosuyla açılan Türkiye’nin ilk EXPO’su “EXPO 2016 Antalya” da benzersiz bir konser verecek.

Bugüne kadar dünyaca ünlü isimleri ve grupları ağırlayan EXPO 2016 Antalya, 1 Ekim Cumartesi akşamı Expo Kır Aktivite Alanı’nda çok özel bir konser performansına daha ev sahipliği yapacak.

Amerikalı şarkıcı, oyuncu ve söz yazarı Demi Lovato kimdir?
Genç yaşta olmasına rağmen, albümleri, TV programları ile milyonlarca genci ardından sürükleyen şarkıcı, söz yazarı, oyuncu Demi Lovato, “Çocuk ve Çiçek” temalı EXPO 2016 Antalya’nın organizasyonuyla Expo Kır Aktivite Alanı’nda saat 22.00’da hayranlarıyla buluşacak.
2008 yılında ilk stüdyo albümü ‘’Don’t Forget’’ ile Amerika Billboard 200 listesine iki numaradan girerek Altın Sertifika ile ödüllendirilen, 2009'da ise ikinci albümü ‘’Here We Go Again’’ ile yine Billboard 200 listesinde bir numaraya oturan genç kuşağın sevgilisi Demi Lovato’nun konserine sayılı günler kaldı.

Tarih: 01 Ekim 2016 Demi Lovato konseri tarihi saati: 22:00 Etkinlik mekanı yeri: Kır Aktivite Alanı Expo 2016 Antalya / Türkiye

Hayata olan bakış açısı, alçak gönüllüğü, yaptığı birçok bağışla milyonların kalbinde taht kuran karakteriyle milyonlarca gence ilham kaynağı olan genç sanatçının bu muhteşem konseri izleme zevkini kaçırmamak isteyenler için biletler, Biletix’te satışa çıktı.

Bilet satın alma fiyatları ne kadar Sahne Önü Ayakta - 200.00 TL., Normal Ayakta - 100.00 TL., Öğrenci Ayakta - 50.00 TL. Bilet fiyatına etkinlik günü Expo 2016 girişi dahildir.

Demi Lovato kimdir? Demetria Devonne Lovato ya da bilinen sahne adıyla bilinen "Demi Lovato", Amerikalı ünlü oyuncu, model, hayırsever ve şarkı sözü yazarı.2 yaşında iken annesi ve babası boşandı. Dallas ve Madison adında 2 kız kardeşi var.

Boyu ve yaşı kaç? Doğum: 20 Ağustos 1992 (24 yaşında), Albuquerque, New Mexico, ABD Boyu kaç: 1,61 m Ödülleri: Teen Choice En İyi Kadın Sanatçı Ödülü, Albümleri: Unbroken, Confident, Demi, Here We Go Again..