IF Wedding Fashion İzmir 11. Gelinlik, Damatlık, Abiye Giyim Fuarı

Reklamlar

İZFAŞ İzmir Gelinlik fuarı ne zaman nerede yapılacak?

Fuar İzmir’de moda sektörüne yönelik ve yalnızca profesyonel alıcıya hitap eden fuarda hangi ürünler sergileniyor?

IF Wedding Fashion İzmir 11. Gelinlik, Damatlık, Abiye Giyim Fuarı Fuar Takvimi

Alanında Avrupa’nın en büyüğü ve sektörün Uluslararası Fuarcılık Endüstrisi Derneği (UFI) onaylı tek fuarı olan IF Wedding Fashion İzmir, 11. yılında da İzmir’den Türk ve markalarını ve uluslaraarası markaları dünyaya duyurmaya devam ediyor.

Her yıl dünyanın dört bir yanından ağırladığı yabancı alım heyetleri ile gelinlik ve abiye sektörü ihracatına katkı koyan IF Wedding Fashion İzmir, başta Avrupa olmak üzere dünyanın birçok ülkesinden ziyaretçi ağırlamaktadır.

Fuar Takvimi İzmir Gelinlik fuarında hangi ürünler sergileniyor?
Dünyaca ünlü modacılara ev sahipliği yapan gala gecesi, genç stilistlere keşfedilme fırsatı sunan Gelinlik Tasarım Yarışması, katılımcı firmaların düzenlediği solo defileleriyle IF Wedding Fashion İzmir’de her sene olduğu gibi bu sene de moda rüzgarları esecek.

Sektöre yönelik ve yalnızca profesyonel alıcıya hitap eden fuarda; gelinlik, damatlık, abiye giyim, aksesuar (duvak, çiçek, taç, eldiven, bindallı) ve çocuk abiye ürün gruplarından Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen markaları katılımcı olarak yer almaktadır.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri A.Ş. 'nin (İZFAŞ) tarafından düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir Fuarı, sektöre ve yalnızca profesyonel alıcıya yönelik olarak düzenleniyor.

Fuar Takvimi Tarihleri 07-10 Şubat 2017 Ziyaret Açık Saatler 10:00 - 19:00

10 Şubat’a kadar açık kalacak fuarda, gelinlik, damatlık, abiye giyim ürünleri sergileniyor. IF Wedding, ziyaretçilerini bekliyor. ifweddingfashionizmir