Marble Doğal Taş ve Teknolojileri Sektör Fuarı 2017 Fuar İzmirde!

Reklamlar


Fuar Rehberi & Etkinlik Takvimi Exhibition Show in Turkey

 MARBLE Doğal Taş Fuarı ne zaman nerede yapılacak?

Her geçen gün değer kazanan doğal taş ve mermer sektörünün Türk temsilcileri, Dünya sektör devlerinin arasına girdi.

İzfaş Fuar Etkinlik Takvimi Sektörün gelişiminde büyük payı olan MARBLE Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı Mermer.. Doğal kaynak olarak elde edilen fakat işlendikçe değeri artan taş..

İnsanlığın ilk dönemlerinde ham haliyle eşya olarak kullanılan, günümüzde zenginliğin ve ihtişamın vücut bulduğu cevher.. Türkiye’nin en büyük fuar kompleksi olarak inşa edilen Fuar İzmirde!

Her geçen yıl büyüyerek gelişen "İzmir Marble Show 2017 Exhibition" Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı, bu yıl da Türk mermer sektörü ile dünya mermer temsilcilerinin yeni iş anlaşmaları yapmalarına aracılık edecek.
İzfaş Fuar Etkinlik Takvimi Marble Show Exhibition Fuar İzmirde!
MARBLE Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarında neler var? 

Doğaltaş Mermer, granit, andezit, onyx, traverten, limestone, diabaz,  bazalt, dekoratif ve sanatsal ürünler, iş makineleri, ocak makinaları, fabrika makinaları, çevre koruma, geri dönüşüm ve geri kazanım sistemleri, ocak, fabrika ve atölye sarf malzemeleri sergileniyor...

İzfaş'ın Fuar İzmirde tertip ettiği "İzmir MARBLE Fuarı", mermer&granit sektörü temsilcilerinin yanı sıra mimar, müteahhit ve mühendislerin de merakla beklediği fuarda ziyaretçiler tüm doğaltaş çeşitleri, mermer ve iş makinelerini birarada görme imkanı bulacak.

Fuar Tarihleri 22 - 25 Mart 2017 Ziyaret Saatleri 10.00 - 19.00

İtalyan Fantini Satış Müdürü Marco Turrio Baldassarri ne dedi?

“20 yıldır Marble’a katılıyoruz. Bu fuar dünya fuarlarının arasında yer alıyor. Burada yeni müşterilerle tanışıyorum, İzmir önemli ve güzel bir şehir, burayı seviyorum.”