Ulusal Uygulamalı Biyolojik Bilimler Kongresi 2017 Uluslararası Katılımlı

Reklamlar

Ulusal Uygulamalı Biyolojik Bilimler Kongresi Niçin Gerekli? Pek çok biyolojik alanların iç içe çalışmaları bilim dünyasındaki sorunların çözümünde oldukça önem taşır;  bu durum uygulamalı biyoloji biliminin evrensel bilime katkısında büyük rol oynar.

Bilim insanları, politikacılar, sanayiciler, kamu kurum ve kuruluşları ile gönüllü kurum ve kuruluşlar arasında stratejik işbirliği kurulabilmesi, multidisipliner bir yaklaşımla bilime yenilik önerileri getirilebilmesi amacıyla düzenlenen Ulusal Uygulamalı Biyolojik Bilimler Kongresi'ne katılımlarınızdan onur duyacağız.

Aynı zamanda; daha önce yurt dışında farklı ülkelerde yapılan "International Congress on Applied Biological Sciences" kongresini ile UBBK kongremiz birleştirilmiş bir şekilde Afyon'da 09 - 12 Temmuz 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Özet yüklemek isteyen araştırmacılarımız için kongre web sayfalarımız aşağıda verilmiştir.

www.icabs.gen.tr www.ubbk.gen.tr

Değerli Katılımcılar,

2. Ulusal Uygulamalı Biyolojik Bilimler Kongresi (www.ubbk.gen.tr), Uluslararası katılımlı olarak 09-12 Temmuz 2017 tarihleri arasında Afyon'da düzenlenecek olup, siz değerli katılımcılara ev sahipliği yapacağımız için büyük bir heyecan içindeyiz.

Bilimsel çalışmalarda kalite ve güvenilirliğin artırılması gerçeğinden yola çıkarak, tüm dünyada olduğu gibi Uygulamalı Biyolojik Bilimlerin önemine geniş çapta yer veren başta Biyoloji olmak üzere, Tıp, Diş Hekimliği, Eczacılık, Sağlık Bilimleri, Veterinerlik, Gıda, Çevre, Kimya, Ormancılık ve Ziraat gibi uygulama ve araştırma yapan multidisipliner bilim camiasının hem artan katılımcı sayısı hem de sunulan bildiriler bakımından bilimsel paylaşımın zenginleşmesine katkı sağlayacak önemli etkinliklerden biri olacaktır.

Bu vesile ile siz değerli katılımcıları, bilimsel açıdan zengin bir program geçireceğimizi düşündüğümüz kongremize davet etmekten ve 09 - 12 Temmuz 2017 tarihleri arasında Afyon’da buluşmaktan onur ve mutluluk duyacağız. Saygılarımızla,

Prof. Dr. Mehmet KARATAŞ, Kongre Başkanı
Doç. Dr. Hulyam KURT, Kongre Başkan Yardımcısı
Doç. Dr. Didem TURGUT COŞAN, Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı

Kongre Konuları Nedir?

Agroekoloji Algoloji Bahçe Bitkileri Bakteriyoloj Besin hijyeni ve teknolojisi Beslenme ve Diyetetik Bitki Anatomisi ve Morfolojisi Biyoçeşitlilik Biyocoğrafya Biyomühendislik Biyoinformatik Biyoistatistik Biyokimya Biyoloji Öğretimi Biyoteknoloji Botanik Coğrafi Bilgi Sistemleri Çevre ve Yaşam Bilimleri Çocuk Gelişimi Doku Kültürü Teknikleri Ebelik Ekoloji Ekoturizm Etik Etnobiyoloji Etoloji Evrim Diş Hekimliği Farmakoloji ve Toksikoloji Farmasötik Teknoloji Fitoterapi Fizyoloji Gelişim Biyolojisi Genetik Mühendisliği Genetik ve Islah Gıda Hemşirelik Hücre Biyolojisi Histoloji ve Embriyoloji Hidrobiyoloji İmmünoloji İklim Değişikliği İnsan Sağlığı Kanser Biyolojisi ve Genetiği Kimya Klinik Bilimler ve Uygulamaları Koruma Biyolojisi Kök Hücre ve Rejeneratif Tıp Mikoloji Mikrobiyoloji Moleküler Biyoloji Nanoteknoloji Radyasyon Biyolojisi Osman Bilimleri Ornitoloji Uygulamalı Biyoloji Uygulamalı İstatistik Üreme Biyolojisi Patoloji Parazitoloji Sağlık Yönetimi Sosyal Hizmet Su Ürünleri Süt Teknolojisi Sistem Biyolojisi Stres Biyolojisi Tarla Bitkileri Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Tıbbi Biyoloji Tıbbı ve Aromatik Bitkiler Veteriner Bilimleri Zooloji Zootekni Viroloji Yenilebilir Enerji