Su Ürünleri Sektörü Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu Sinop Etkinlik

Reklamlar

SUSEMP Su Ürünleri Sempozyumu ne zaman nerede yapılacak?

SUSEMP 2017 - 19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu 12-15 Eylül 2017 tarihleri arasında Sinop Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.

19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumunu Türkiye’nin en kuzey noktasında yer alan, adeta Türkiye’nin kaptan köşkü olarak betimlenen şehrimiz Sinop’ta düzenlemekten ve sizleri ağırlamaktan onur duyduğumuzu belirtmek isterim.

Üniversitelerimizin öğretim elemanlarının, sektör temsilcilerinin, kamu, kurum ve kuruluş temsilcilerinin, Su Ürünleri Mühendislerinin ve öğrencilerimizin katılım sağlayacağı toplantının amacı, Su Ürünlerini ilgilendiren konularda bilgi paylaşımı, sektörün sorunları ve çözüm yolları, Su Ürünleri Mühendisliği eğitiminin ve Su Ürünleri sektörünün gelişimi ve gelecekten beklentileri konularında düzeyli ve bilimsel bir tartışma ortamı oluşturmak, yeni bilgileri Su Ürünleri camiasına duyurmaktır.

19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumuna, Su Ürünleri akademik ve sektör camiasına ışık tutacak sözlü bildirilerinizle, posterlerinizle ve dinleyici olarak katılımlarınızı diliyor ve tüm su ürünleri sektörü içerisinde yer alan paydaşları aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyorum. Değerli katılımlarınızdan dolayı sempozyum ekibi adına şimdiden teşekkür ediyorum.

Sempozyum Yeri: Sinop Üniversitesi, Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli

Sempozyum Tarihleri: 12 - 15 Eylül 2017 Sempozyum Dili: Türkçe

Prof. Dr. Murat SEZGİN Su Ürünleri Fakültesi Dekan V.

Su Ürünleri Sempozyumu Konuları Nedir?

Deniz Biyolojisi ve Ekolojisi, İç Sular Biyolojisi ve Ekolojisi, Su Kirliliği, Balıkçılık Biyolojisi ve Ekolojisi, Su Ürünleri Avlama Teknolojileri ve Balıkçılık Yönetimi, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Su Ürünleri Yetiştiriciliği, Balık Hastalıkları, Diğer Konular....

İletişim Bilgileri: Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli, Telefonu: 0368 287 6200 - 01 Faks: 0368 287 6164 E-mail: uygulamaoteli@sinop.edu.tr Adres: Akliman Mevkii 57000 Sinop Türkiye